Elinstallation Gavle

Elinstallation i Gävle på dina villkor

Ring oss när du behöver hjälp med elinstallation i Gävle. Vi får jobbet gjort fortare än du kan ana. Service är nämligen vår ena superkraft, vilket betyder att vi hjälper dig på kort varsel, på en tid som passar dig. Säkerhet är vårt andra fokus, vilket våra behöriga elektriker i Gävle säkrar. Vi utför alla typer av elinstallationer i Gävle hos dig och oftast kan vi komma redan samma vecka!

Säkra elinstallationer i Gävle

Vi gör allt inom el: från vardagsfix till renovering och nybyggnation. Oavsett vilken elinstallation i Gävle det gäller så är vi snabbt på plats. För din säkerhet utförs alla elinstallationer i Varberg av behöriga fackmän. Räkna med samma engagemang från vår sida oavsett typ av elinstallation hos dig i Gävle: få upp belysning, installera dimmer och spishäll, fixa golvvärme, byta elcentral eller montera laddbox till elbilen. Listan är oändlig så hör av dig!

När kräver elinstallationer i Gävle behörighet?

El måste alltid tas på allvar. Är du inte är behörig så måste du ibland ta ett steg tillbaka. Det är förvånande många elinstallationer i Gävle som kräver en behörig elektriker, exempelvis i installera fast belysning utomhus, installera golvvärme, byta ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation. Ring oss alltid för att säkra din elinstallation i Gävle. Glöm inte: du har personligt ansvarig för de elinstallationer i Gävle som du utför på egen hand. Försäkringsbolag accepterar inte heller obehöriga elinstallationer, något som visar på allvaret. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv.

I vår service ingår:

  • Elinstallationer i Gävle av lokala elektriker
  • 100 % behöriga elektriker
  • Elinstallationer i Gävle som utförs på tidr som passar dig
  • Elinstallationer i Gävle till priset vi kommit överens om
  • Eljour dygnet runt
  • Rotavdrag för elinstallation i Gävle

Elinstallation i Gävle samma vecka

Våra elinstallationer i Gävle levereras utan dröjsmål. Oftast har vi tid samma vecka. Vår bakgrund som dedicerad eljour ligger till grund för vår förmåga att erbjuda god service även för planerade elinstallationer.

Alltid auktoriserade elinstallationer i Gävle

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Gävle.

Eljour 24/7 vid akuta elinstallationer i Gävle

Är läget akut? Ring oss direkt. Vår eljour utför akuta elinstallationer i Gävle och är alltid tillgänglig, dygnet runt, vardag som helg. Vi är på plats inom en timme oavsett var i Gävle du bor.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 026-800 08 77 eller mejla oss: kontakt@elektrikergavle.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Oftast inom en timme!