Om oss Gavle

Välkommen till Eltjänst Gävle - Din pålitliga partner inom el!

Välkommen till Eltjänst; en sammanslutning av flera fristående elektrikerfirmor som arbetar tillsammans för att ge dig den bästa möjliga servicen. Vi har en gemensam svarstjänst och kundtjänst för att ge dig en smidig och effektiv service. Läs mer om oss och våra tjänster här på vår hemsida - vi ser fram emot att arbeta med dig!

Eltjänst Gävle - vilka är vi?

Vi utgör inte bara en vanlig elektrikerfirma, utan en allians av flera oberoende elektrikerfirmor som samverkar för att tillhandahålla den bästa möjliga servicen. Vi har bundit samman våra resurser och driver nu det gemensamma varumärket Eltjänst.

Som vår kund kan du vara trygg med att du får en högkvalitativ och pålitlig elektriker, oavsett vilken av våra firmor som skickas ut. Vi samarbetar nära både på arbetsplatsen och bakom kulisserna, vilket möjliggör en smidig och effektiv service utan att kompromissa med kvaliteten.

En betydande fördel med att välja Eltjänst är vår gemensamma svarstjänst. Du behöver inte oroa dig för att få svar från en individuell firma – istället är du garanterad att alltid få hjälp av en vänlig och kunnig person när du ringer.

Vi har också en dedikerad kundtjänst som avlastar våra elektriker. Detta möjliggör att vi kan ägna all vår tid och energi åt att vara ute hos våra kunder, istället för att behöva ta hand om pappersarbete och andra administrativa uppgifter.

Tillsammans driver vi denna webbplats för att göra det smidigare för dig att hitta rätt elektriker för dina behov. Här kan du enkelt få mer information om oss, våra tjänster och våra tidigare kunder. Om du är intresserad av att anlita oss, tveka inte att höra av dig – vi ser fram emot att få arbeta med dig!

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Kontakta oss för att boka din elinstallation

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 026-800 08 77 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet. 

ETT MODERNT TEAM AV LOKALA ELEKTRIKER!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.