Elfirmai Gavle

En lokal & pålitlig elfirma i Gävle

Testa den lokala elektriker där du alltid får en behörig elektriker som har koll på ditt område. Du kan känna dig trygg med att vi följer de lagar och föreskrifter som gäller. Vi arbetar enbart med kvalitetsmaterial och kommer gärna med förslag på smarta lösningar som förenklar för dig och löser dina problem.

Vi är en stolt lokal elfirma baserad i Gävle. En ytterligare styrka är att vi även är en del av Sveriges största eljoursföretag Svenska Eljouren som vi delar värderingar och ambitioner med. För dig som kund betyder det din elektriker i Gävle har service som prioritet. Hos oss är det dina behov och önskemål som styr och inte tvärtom.

Våra fem viktiga punkter som vi jobbar utifrån

  • Enkelt att boka - Vi svarar alltid och du får förslag på tid direkt i telefon vid första samtalet. Oftast inom en vecka

Med oss slipper du höra "hör av mig om 4-5 veckor så kommer jag förbi och tittar". Vi är en elfirma anpassad till den moderna kunden och vi vet värdet av att kunna erbjuda tydliga tider.

  • Vi kommer i tid - Din tid är vår prioritet.

Slipp dåliga ursäkter och att vi tar upp din tid. Vi har höga interna krav på att man kommer i tid och har en bra kommunikation med dig som kund.

  • Tider inom en vecka - Ett modernt sätt att boka jobb

Då vi jobbar nästan uteslutande med servicejobb är det viktigt för oss att ha en hög tillgänglighet. Detta betyder att vi nästan alltid kan boka in ditt jobb inom en vecka.

  • Tydliga priser - Du vet vad det kommer att kosta

Med oss får du alltid tydliga priser när du bokar ditt jobb. Vi har färdiga paket och tydlig prissättning vilket gör det enkelt för dig som kund att få en bra översikt över ditt arbete.

  • Behöriga elektriker - El kan vara farlig, rätt utbildning är A och O

Vi erbjuder behöriga, auktoriserade och erfarna serviceelektriker för dig som bor i Gävle.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 026-800 08 77 eller mejla oss: kontakt@elektrikergavle.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!